Звезда: У уторак утакмица, у среду промоција!

Црвено-бели заказали су још једну промоцију појачања, дан после утакмице с Валетом.

Фудбал 19.07.2016 | 20:00
Звезда: У уторак утакмица, у среду промоција!
У уторак увече утакмице, у среду ујутру тренинг опоравка за оне који су играли од старта, а сат после поднева – промоција новог фудбалера!

МОНДУ је у Љутице Богдана потврђено да је реч о младом репрезентативцу Србије и нападачу Спартака из Суботице, Стефану Илићу (21), момку који је прошао Партизанову фудбалску школу, а потом две и по сезоне носио дрес суботичког суперлигаша.

У понедељак, спортска јавност обавештена је да су се Црвена звезда, Спартак и Илић договорили око свих појединости и да ће се 184 центиметара високи нападач придружити саиграчима чим пре.

Илић је дао гол играјући на три утакмице за јуниорску и три на пет утакмица за омладинску репрезентацију, с којом је 2015. године освојио злато на ФИФА Светском првенству на Новом Зеланду.

На гол у Спартаку чекао је током полусезоне 2014. (12 утакмица) и целе сезоне 2014/15 (22 утакмице), али кад је пробио баријеру и повећао број мечева које је почињао од првог минута, стигли су и голови: седам погодака на 31 наступу у сезони 2015/16.

Његов агент је Зоран Стојадиновић, бивши спортски директор Црвене звезде, клуба с којим је јуче потписао трогодишњи уговор.

Биће представљен јавности у 13 часова у Медија центру црвено-белих на западној трибини Стадиона "Рајко Митић", а потом ће се појавити на тренинзима Миодрага Божовића где ће појачати конкуренцију у шпицу, за који конкуришу Уго Вијеира и Предраг Сикимић, с обзиром на то да је Петар Орландић доживео нову неугодну и тешку повреду због које ће бити одсутан до краја августа.

Црвено-бели у играчком кадру имају још неколико играча који могу да одиграју на позицији центарфора, али поред Вијеире и Сикимића нема фудбалера који су то по вокацији.

С обзиром на то да Суперлига почиње већ у петак увече, а потом се вероватно настављају европска искушења за шампиона србије, биће прилике да видимо Илића у шпицу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар