Zvezda: U utorak utakmica, u sredu promocija!

Crveno-beli zakazali su još jednu promociju pojačanja, dan posle utakmice s Valetom.

Fudbal 19.07.2016 | 20:00
Zvezda: U utorak utakmica, u sredu promocija!
U utorak uveče utakmice, u sredu ujutru trening oporavka za one koji su igrali od starta, a sat posle podneva – promocija novog fudbalera!

MONDU je u Ljutice Bogdana potvrđeno da je reč o mladom reprezentativcu Srbije i napadaču Spartaka iz Subotice, Stefanu Iliću (21), momku koji je prošao Partizanovu fudbalsku školu, a potom dve i po sezone nosio dres subotičkog superligaša.

U ponedeljak, sportska javnost obaveštena je da su se Crvena zvezda, Spartak i Ilić dogovorili oko svih pojedinosti i da će se 184 centimetara visoki napadač pridružiti saigračima čim pre.

Ilić je dao gol igrajući na tri utakmice za juniorsku i tri na pet utakmica za omladinsku reprezentaciju, s kojom je 2015. godine osvojio zlato na FIFA Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Na gol u Spartaku čekao je tokom polusezone 2014. (12 utakmica) i cele sezone 2014/15 (22 utakmice), ali kad je probio barijeru i povećao broj mečeva koje je počinjao od prvog minuta, stigli su i golovi: sedam pogodaka na 31 nastupu u sezoni 2015/16.

Njegov agent je Zoran Stojadinović, bivši sportski direktor Crvene zvezde, kluba s kojim je juče potpisao trogodišnji ugovor.

Biće predstavljen javnosti u 13 časova u Medija centru crveno-belih na zapadnoj tribini Stadiona "Rajko Mitić", a potom će se pojaviti na treninzima Miodraga Božovića gde će pojačati konkurenciju u špicu, za koji konkurišu Ugo Vijeira i Predrag Sikimić, s obzirom na to da je Petar Orlandić doživeo novu neugodnu i tešku povredu zbog koje će biti odsutan do kraja avgusta.

Crveno-beli u igračkom kadru imaju još nekoliko igrača koji mogu da odigraju na poziciji centarfora, ali pored Vijeire i Sikimića nema fudbalera koji su to po vokaciji.

S obzirom na to da Superliga počinje već u petak uveče, a potom se verovatno nastavljaju evropska iskušenja za šampiona srbije, biće prilike da vidimo Ilića u špicu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar