Отворен конкурс за селектора Белгије. Али прави!

Фудбалски савез Белгије објавио на званичној интернет страници оглас за новог селектора, на који може да се пријави било ко!

Фудбал 21.07.2016 | 09:30
Отворен конкурс за селектора Белгије. Али прави!
Белгијанци су после ЕУРО у Француској остали без селектора. Марк Вилмотс више неће седети на клупи, па је фудбалски савез Белгије покренуо процес проналаска новог тренера који ће водити национални тим.

Они су расписали конкурс на који може свако да се пријави, а цео процес подсећа на врло популарну игру "Фоотбалл Манагер".

Белгијски фудбалски савез у жељи да добије што више кандидата за селекторско место, позвао је заинтересоване да се пријаве за посао, баш као у "Менаџеру".

У огласу стоји да селектор Белгије мора да има искуство и резултате у фудбалском свету, да може да докаже да је способан да ради у захтевном модерном фудбалу, као да је потврђен у преносу тактичких и стратешких знања врхунским играчима и, између осталог и да буде снажан комуниктор, који влада ситуацијом.

Потенцијални тренер звезда као што су Еден Азар, Ромелу Лукаку, Тибо Куртоа, Кевин де Брујне морао би да "угради културу врло добрих наступа", да би испунио захтеве Белгијанаца.

Рок за пријаву истиче 31. јула.

Белгија је на Европском првенству поражена у четвртфиналу од Велса (1:3).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар