Мини коментар: Ноле и Виктор нису издајници!

Само онај ко не познаје тениске репрезентативце Србије, онај ко никада није био у њиховој близини или онај ко их никада није слушао или гледао на ТВ-у, може да каже или напише да су Новак Ђоковић и Виктор Троицки “издајници” што нису играли протеклог викенда на Ташмајдану против Велике Британије.

Тенис 23.07.2016 | 00:00
Мини коментар: Ноле и Виктор нису издајници!
Србија је поражена од Британаца, а дежурни критичари су осули паљбу по Новаку и Виктору. Питање је само одакле им право? Троицки нам је био добар када је прошле сезоне ишао у Аргентину, пола света прошао да би дошао да игра и на крају угрозио остатак сезоне у којој није играо баш сјајно. Био је јунак у ког су се сви клели 2010, када је донео победнички поен Србији и када смо освојили “салатару”. Човек игра скоро две године без престанка како би надоместио све оно што је због суспензије пропустио. Практично пре две године није постојао на листи, а сада је у тридесет најбољих на свету. Заслужује само да му се честита.

А о паљби ка Новаку Ђоковићу да не разговарамо. Да ли заиста мислите да човек који стиже до финала скоро сваког турнира на којем игра има снаге да пред изазов сезоне - Олимпијске игре - игра и не штеди енергију за Рио?

Неко ће рећи како је Енди Мареј могао да дође и бодри своје саиграче. Али оно што је сигурно је да су и наши момци имали Новакову подршку. Он није био у Београду, али да ли мислите да није био на вези с њима?

Мушка тениска репрезентација Србије је скуп пре свега сјајних момака. Добрих другова ван терена који обожавају када су заједно.

Као и увек, Јанко Типсаревић је сјајно поентирао: “Нису нама против ове екипе Британаца требали ни Новак ни Виктор. Требало нам је да будемо здрави”.

За викенд нису успели. Али њихова жеља да играју за Србију никада није довођена у питање. Једном ће им се све вратити.

Извор: блиц.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хаху

22.07.2016 22:07

Дразе су им паре поготово Новаку,али њиихово право.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

23.07.2016 05:44

Ноле је краљ тениса и тачка. Ко то има право њему нешто приговорити. Ако Ноле није до сада показао свој патриотизам, своју људскост, и своју љубав према Србији , онда није нико. Пуно здравља и успјеха у животу ти желим.

ОДГОВОРИТЕ