Mini komentar: Nole i Viktor nisu izdajnici!

Samo onaj ko ne poznaje teniske reprezentativce Srbije, onaj ko nikada nije bio u njihovoj blizini ili onaj ko ih nikada nije slušao ili gledao na TV-u, može da kaže ili napiše da su Novak Đoković i Viktor Troicki “izdajnici” što nisu igrali proteklog vikenda na Tašmajdanu protiv Velike Britanije.

Tenis 23.07.2016 | 00:00
Mini komentar: Nole i Viktor nisu izdajnici!
Srbija je poražena od Britanaca, a dežurni kritičari su osuli paljbu po Novaku i Viktoru. Pitanje je samo odakle im pravo? Troicki nam je bio dobar kada je prošle sezone išao u Argentinu, pola sveta prošao da bi došao da igra i na kraju ugrozio ostatak sezone u kojoj nije igrao baš sjajno. Bio je junak u kog su se svi kleli 2010, kada je doneo pobednički poen Srbiji i kada smo osvojili “salataru”. Čovek igra skoro dve godine bez prestanka kako bi nadomestio sve ono što je zbog suspenzije propustio. Praktično pre dve godine nije postojao na listi, a sada je u trideset najboljih na svetu. Zaslužuje samo da mu se čestita.

A o paljbi ka Novaku Đokoviću da ne razgovaramo. Da li zaista mislite da čovek koji stiže do finala skoro svakog turnira na kojem igra ima snage da pred izazov sezone - Olimpijske igre - igra i ne štedi energiju za Rio?

Neko će reći kako je Endi Marej mogao da dođe i bodri svoje saigrače. Ali ono što je sigurno je da su i naši momci imali Novakovu podršku. On nije bio u Beogradu, ali da li mislite da nije bio na vezi s njima?

Muška teniska reprezentacija Srbije je skup pre svega sjajnih momaka. Dobrih drugova van terena koji obožavaju kada su zajedno.

Kao i uvek, Janko Tipsarević je sjajno poentirao: “Nisu nama protiv ove ekipe Britanaca trebali ni Novak ni Viktor. Trebalo nam je da budemo zdravi”.

Za vikend nisu uspeli. Ali njihova želja da igraju za Srbiju nikada nije dovođena u pitanje. Jednom će im se sve vratiti.

Izvor: blic.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hahu

22.07.2016 22:07

Draze su im pare pogotovo Novaku,ali njiihovo pravo.

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

23.07.2016 05:44

Nole je kralj tenisa i tačka. Ko to ima pravo njemu nešto prigovoriti. Ako Nole nije do sada pokazao svoj patriotizam, svoju ljudskost, i svoju ljubav prema Srbiji , onda nije niko. Puno zdravlja i uspjeha u životu ti želim.

ODGOVORITE