Видео - ММА: ''Веном'' коленом сломио лобању ''Киборгу''!

ММА је најбруталнији спорт на свету, а да је заиста тако цео свет могао је да се нокаутом Мајкла 'Венома' Пејџа у мечу са Евангелистом 'Киборгом' Сантосом.

Остали спортови 20.07.2016 | 17:45
Видео - ММА: ''Веном'' коленом сломио лобању ''Киборгу''!
Енглез се састао са Бразилцем у оквиру борилачке вечери 'Беллатор 158', пред домаћим навијалима у лондонској 'О2 Арени'.

Ношен подршком са трибина, Пејџ је боље ушао у борбу, да би после четири минута и 31 секунде друге рунде на спектакуларан начин поразио ривала – задавши му страхових ударац 'летећим коленом'.

Колико је ударац био снажан било је видљиво по реакцији 'Киборга' који се превијао од болова, пошто му је ривал буквално улубио чело.

Бразилац је хитно пребачен у болницу, а лекари су чекали да отицање мозга престане, како би могли да га оперишу. Услови за операцију поломљене лобање стекли су се у уторак, а Сантос је већ током поподнева био у авиону за домовину.

Све трошкове лечења и болничке рачуне покрива ММА Савез, али је његова бивша жена Кристијана Жустино позвала његове навијаче, уз језиву слику из болнице, да помогну Евангелисти, тако што ће му донирати новац јер неко време неће моћи да се бори.

С друге стране, домаћи пораз прославио је победу 'тражећи Покемоне'.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар