Video - MMA: ''Venom'' kolenom slomio lobanju ''Kiborgu''!

MMA je najbrutalniji sport na svetu, a da je zaista tako ceo svet mogao je da se nokautom Majkla 'Venoma' Pejdža u meču sa Evangelistom 'Kiborgom' Santosom.

Ostali sportovi 20.07.2016 | 17:45
Video - MMA: ''Venom'' kolenom slomio lobanju ''Kiborgu''!
Englez se sastao sa Brazilcem u okviru borilačke večeri 'Bellator 158', pred domaćim navijalima u londonskoj 'O2 Areni'.

Nošen podrškom sa tribina, Pejdž je bolje ušao u borbu, da bi posle četiri minuta i 31 sekunde druge runde na spektakularan način porazio rivala – zadavši mu strahovih udarac 'letećim kolenom'.

Koliko je udarac bio snažan bilo je vidljivo po reakciji 'Kiborga' koji se previjao od bolova, pošto mu je rival bukvalno ulubio čelo.

Brazilac je hitno prebačen u bolnicu, a lekari su čekali da oticanje mozga prestane, kako bi mogli da ga operišu. Uslovi za operaciju polomljene lobanje stekli su se u utorak, a Santos je već tokom popodneva bio u avionu za domovinu.

Sve troškove lečenja i bolničke račune pokriva MMA Savez, ali je njegova bivša žena Kristijana Žustino pozvala njegove navijače, uz jezivu sliku iz bolnice, da pomognu Evangelisti, tako što će mu donirati novac jer neko vreme neće moći da se bori.

S druge strane, domaći poraz proslavio je pobedu 'tražeći Pokemone'.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar