Мањи удес Бекуте и Мркоњића у црној Гори

- Ма, нисам такорећи ни приметио, ништа није било... - каже за „Блиц“ Милутин Мркоњић нако што је наш папарацо ухватио како је испред тиватског аеродрома његов возач случајно окрзнуо возило испред себе.

Забава 19.07.2016 | 11:11
Мањи удес Бекуте и Мркоњића у црној Гори
Киша и лоше време направили су гужву и на тиватском аеродрому. У тренутку се испред зграде аеродрома створио велики број возила па се није знало ко куда и како иде... А у тој гужви нашли су се Ана Бекута и Милутин Мркоњић.
Папарацо „Блица“ ухватио је политичара Милутина Мркоњића и певачицу Ану Бекуту како излазе из свог аутомобила док њихов возач разговара с возачем чији је ауто био испред њих.

Наиме, дошло је до мањег "чукања" - Мркоњићев возач је закачио ауто испред себе, али се на срећу све завршило малом огреботином на том возилу и разговором двојице шофера.

- Ма, нисам ни приметио... све је у реду. Нисмо имали никакве озбиљније проблеме. Ништа се није десило страшно. Киша, лоше време... - рекао је Милутин Мркоњић за „Блиц“ пошто смо га питали да ли је све прошло како треба. Он нам је открио да је са Аном био у Црној Гори због њеног наступа.

- Ана је певала, а ја сам имао неке своје пројекте. Зато смо били доле - каже Мркоњић за „Блиц“.

На наше питање да ли им је лоше време покварило неке планове, Мркоњић одговара:

- Па, задесило нас је лоше време, шта да се ради. Дешава се да и лети буде лоше време. Али никакве планове киша није пореметила - рекао је он за „Блиц“.

Блиц
Фото: РАС Србија

Коментари / 0

Оставите коментар