Manji udes Bekute i Mrkonjića u crnoj Gori

- Ma, nisam takoreći ni primetio, ništa nije bilo... - kaže za „Blic“ Milutin Mrkonjić nako što je naš paparaco uhvatio kako je ispred tivatskog aerodroma njegov vozač slučajno okrznuo vozilo ispred sebe.

Zabava 19.07.2016 | 11:11
Manji udes Bekute i Mrkonjića u crnoj Gori
Kiša i loše vreme napravili su gužvu i na tivatskom aerodromu. U trenutku se ispred zgrade aerodroma stvorio veliki broj vozila pa se nije znalo ko kuda i kako ide... A u toj gužvi našli su se Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić.
Paparaco „Blica“ uhvatio je političara Milutina Mrkonjića i pevačicu Anu Bekutu kako izlaze iz svog automobila dok njihov vozač razgovara s vozačem čiji je auto bio ispred njih.

Naime, došlo je do manjeg "čukanja" - Mrkonjićev vozač je zakačio auto ispred sebe, ali se na sreću sve završilo malom ogrebotinom na tom vozilu i razgovorom dvojice šofera.

- Ma, nisam ni primetio... sve je u redu. Nismo imali nikakve ozbiljnije probleme. Ništa se nije desilo strašno. Kiša, loše vreme... - rekao je Milutin Mrkonjić za „Blic“ pošto smo ga pitali da li je sve prošlo kako treba. On nam je otkrio da je sa Anom bio u Crnoj Gori zbog njenog nastupa.

- Ana je pevala, a ja sam imao neke svoje projekte. Zato smo bili dole - kaže Mrkonjić za „Blic“.

Na naše pitanje da li im je loše vreme pokvarilo neke planove, Mrkonjić odgovara:

- Pa, zadesilo nas je loše vreme, šta da se radi. Dešava se da i leti bude loše vreme. Ali nikakve planove kiša nije poremetila - rekao je on za „Blic“.

Blic
Foto: RAS Srbija

Komentari / 0

Ostavite komentar