Како би Новак волео да га памте?!

Иако на Вимблдону није забележио очекиван резултат, иако је прерано напустио трећи гренд слем сезоне и није одбранио титулу, Новак Ђоковић је по ко зна који пут показао зашто је број један у свету. И то управо у Лондону. Новак Ђоковић био је гост Уникло радње у Лондону, а том приликом попричао је са децом и одговарао на њихова питања.

Тенис 20.07.2016 | 13:45
Како би Новак волео да га памте?!
Нолету није важно да само на тениском терену бележи врхунске резултате. Тамо је готово неприкосновен... Обара рекорде, помера границе и одавно се уписао у историју белог спорта.

Ипак, можда је много важније оно што ради ван терена. А тамо увек нађе времена за - децу. Његова пажња према најмлађима је нешто далеко вредније од недеља проведених на светском врху. И нешто по чему ће га сви сигурно памтити.

Тако је Новак за време Вимблдона одвојио време и посветио га управо деци, дружио се са њима, измамио им осмехе...

“Волео бих да ме запамте као некога ко је успех у тенису искористио као платформу да направи позитиван утицај у друштву и свету, као и да позитивно утичем на људе, посебно на децу. Такође, волео бих да ме памте као некога ко је био страствен према спорту и ко му је доносио љубав, трудим се да увек будем добар узор“, рекао је Ђоковић

Упитан који ривал га чини најнервознијим – Мари, Федерер или Надал – Новак је мудро избегао одговор и питао је малишана шта он мисли на основу мечева које је гледао. “Мари“, рекао је дечак, а Новак се насмејао: “Држаћу се твог одговора“.

“Деца ме увек одушеве јер су тако мудра и толико отворена! Пре неколико недеља имао сам прилику да се подружим са овим малишанима у Лондону, одговарао сам на њихова питања и уживао у њиховим осмесима. Фантастично искуство“, написао је Ђоковић на Фејсбуку.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар