Оде Едсон и однесе Звезди грдне паре!

Црвено-бели коначно раскинули уговор са бразилским штопером, наредних дана очекује се сличан епилог када су у питању Матос и Паркер.

Фудбал 19.07.2016 | 11:00
Оде Едсон и однесе Звезди грдне паре!
Дошао је као велико појачање, а одлази са етикетом једне од најлошијих аквизија у новијој историји Црвене звезде!

Бразилац Едсон више није члан Црвене звезде пошто је српски шампион данас раскинуо сарадњу са њим, сазнаје Мондо. Било је само питање дана када ће љубав црвено-белих и бразилског штопера добити овакав епилог с обзиром на игре какве је Едсон пружао. Чим је крочио на траву Маракане било је јасно да то није калибар за Црвену звезду, али тада је већ било касно.

Челници клуба из Љутице Богдана покушавали су претходних месеци да на што безболнији начин прекину ту авантуру, да би им то коначно током данашњег дана пошло за руком. Наравно - морали су да плате папрено. Али могло је и горе, ако је за утеху звездашима.

Мондо наводи да је постигнут такав споразум да Едсону буде исплаћена полугодишња плата - 120.000 евра. Уз 150.000 које је добио по доласку, долази се до податка да је 30-годишњи штопер коштао српског шампиона 270.000 евра. Веома скупа авантура, сада је свима јасно...

Едсон је иначе одиграо само седам утакмица за црвено-беле током прошле сезоне, а да је љубави крај било је дефионитивно јасно када је стручни штаб одлучио да га не поведе на припреме у Словенију. Сличан епилог наредних дана очекује се и када су у питању још два странца - Бруно Матос и Џошуа Паркер.    

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар