Ode Edson i odnese Zvezdi grdne pare!

Crveno-beli konačno raskinuli ugovor sa brazilskim štoperom, narednih dana očekuje se sličan epilog kada su u pitanju Matos i Parker.

Fudbal 19.07.2016 | 11:00
Ode Edson i odnese Zvezdi grdne pare!
Došao je kao veliko pojačanje, a odlazi sa etiketom jedne od najlošijih akvizija u novijoj istoriji Crvene zvezde!

Brazilac Edson više nije član Crvene zvezde pošto je srpski šampion danas raskinuo saradnju sa njim, saznaje Mondo. Bilo je samo pitanje dana kada će ljubav crveno-belih i brazilskog štopera dobiti ovakav epilog s obzirom na igre kakve je Edson pružao. Čim je kročio na travu Marakane bilo je jasno da to nije kalibar za Crvenu zvezdu, ali tada je već bilo kasno.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pokušavali su prethodnih meseci da na što bezbolniji način prekinu tu avanturu, da bi im to konačno tokom današnjeg dana pošlo za rukom. Naravno - morali su da plate papreno. Ali moglo je i gore, ako je za utehu zvezdašima.

Mondo navodi da je postignut takav sporazum da Edsonu bude isplaćena polugodišnja plata - 120.000 evra. Uz 150.000 koje je dobio po dolasku, dolazi se do podatka da je 30-godišnji štoper koštao srpskog šampiona 270.000 evra. Veoma skupa avantura, sada je svima jasno...

Edson je inače odigrao samo sedam utakmica za crveno-bele tokom prošle sezone, a da je ljubavi kraj bilo je defionitivno jasno kada je stručni štab odlučio da ga ne povede na pripreme u Sloveniju. Sličan epilog narednih dana očekuje se i kada su u pitanju još dva stranca - Bruno Matos i Džošua Parker.    

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar