Да ли је ово пријетња из Напуља?!

Де Лаурентис: Јуве је клуб од стила, неће досађивати Игуаину, у супротном... Први човек Наполија каже да се још нико није јавио ко је спреман да плати откупну клаузулу за аргентинског нападача.

Фудбал 20.07.2016 | 13:00
Да ли је ово пријетња из Напуља?!
Наполи и Јувентус могли би опасно да зарате! Поново! Ситуација око Гонзала Игуаина и онако је била замршена, а сада је збрка још већа, јер је први човек Наполитанаца Аурелио Де Лаурентис после састанка у седишту Серије А са представицима свих клубова (претпоставља се да је дошло и до прве рунде преговора са Бепеом Маротом) дао неке прилично "занимљиве" изјаве.

Он је казао да Јувентус ниједног тренутка није показао жељу да откупи Игуаиновуговор, те да се ради "о клубу од стила" који то никада ни не би покушавао. Све делује као добра припрема да се јако удари на шампиона Италије, а пала је и једна "претња"... 

"Никада није било контакта између Наполија и Јувентуса", изјавио је познати филмски магнат по изласку са састанка. "Јуве није имао намеру да плати клаузулу од 94.000.000 нити нас је питао било шта. Питао сам отворено Мароту: Да ли заиста желите да активирате клаузулу? Он ми је одговорио да тако нешто никада нису планирали. Незнање људи у свету фудбала је безгранично. Све се ради само да би се продавале новине. Постоје очајни људи, то разумем, али ја ништа не продајем". 

Де Лаурентис је додао да је Игуаин тренутно на одмору и по ко зна који пут подвукао да из Напуља може да га одведе само онај клуб који плати откупну клаузулу.

"Ако било који клуб дође и плати зацртану цифру, ми ту ништа нећемо моћи. Гонзало ће доћи и рећи нам да је прихватио услове који му нуде и да одлази. За сада се ниједан клуб није појавио са такцим намерама, тако да нам он ништа није ни рекао. Јувентус? Понављам, никада није имао намеру да учини тако нешто. Марота је паметан и савршено зна да је то изгубљена битка. Јуве је клуб од стила и уверен сам да неће досађивати нашем играчу. У супротном, могао би да за нас постане врло непријатан клуб", закључио разговор овом "претњицом" Де Лаурентис. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар