Da li je ovo prijetnja iz Napulja?!

De Laurentis: Juve je klub od stila, neće dosađivati Iguainu, u suprotnom... Prvi čovek Napolija kaže da se još niko nije javio ko je spreman da plati otkupnu klauzulu za argentinskog napadača.

Fudbal 20.07.2016 | 13:00
Da li je ovo prijetnja iz Napulja?!
Napoli i Juventus mogli bi opasno da zarate! Ponovo! Situacija oko Gonzala Iguaina i onako je bila zamršena, a sada je zbrka još veća, jer je prvi čovek Napolitanaca Aurelio De Laurentis posle sastanka u sedištu Serije A sa predstavicima svih klubova (pretpostavlja se da je došlo i do prve runde pregovora sa Bepeom Marotom) dao neke prilično "zanimljive" izjave.

On je kazao da Juventus nijednog trenutka nije pokazao želju da otkupi Iguainovugovor, te da se radi "o klubu od stila" koji to nikada ni ne bi pokušavao. Sve deluje kao dobra priprema da se jako udari na šampiona Italije, a pala je i jedna "pretnja"... 

"Nikada nije bilo kontakta između Napolija i Juventusa", izjavio je poznati filmski magnat po izlasku sa sastanka. "Juve nije imao nameru da plati klauzulu od 94.000.000 niti nas je pitao bilo šta. Pitao sam otvoreno Marotu: Da li zaista želite da aktivirate klauzulu? On mi je odgovorio da tako nešto nikada nisu planirali. Neznanje ljudi u svetu fudbala je bezgranično. Sve se radi samo da bi se prodavale novine. Postoje očajni ljudi, to razumem, ali ja ništa ne prodajem". 

De Laurentis je dodao da je Iguain trenutno na odmoru i po ko zna koji put podvukao da iz Napulja može da ga odvede samo onaj klub koji plati otkupnu klauzulu.

"Ako bilo koji klub dođe i plati zacrtanu cifru, mi tu ništa nećemo moći. Gonzalo će doći i reći nam da je prihvatio uslove koji mu nude i da odlazi. Za sada se nijedan klub nije pojavio sa takcim namerama, tako da nam on ništa nije ni rekao. Juventus? Ponavljam, nikada nije imao nameru da učini tako nešto. Marota je pametan i savršeno zna da je to izgubljena bitka. Juve je klub od stila i uveren sam da neće dosađivati našem igraču. U suprotnom, mogao bi da za nas postane vrlo neprijatan klub", zaključio razgovor ovom "pretnjicom" De Laurentis. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar