Све јача конкуренција за Звездиног шпица - Илић на три године!

Уговор и званично потписан!

Фудбал 18.07.2016 | 19:00
Све јача конкуренција за Звездиног шпица - Илић на три године!
Стефан Милошевић и Стефан Илић наставиће да се друже и у будућности. Досадашњи саиграчи из шампионске У20 генерације са Новог Зеланде, али и суботичког Спартака, убудуће ће делити свлачионицу у Љутице Богдана пошто је Илић данас и званично парафирао трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Момак рођен у Крагујевцу на Топчидерско брдо долази после две сезоне у Спартаку у чијем је дресу прошле сезоне постигао седам голова, укључујући ту и хет-трик против Металца. У Суботици је испрва, као и у младој репрезентацији додуше, играо на десном крилу, али га је тренер Андреј Чернишов у финишу прошле сезоне прекомандовао на позицију која му највише и одговара - централног нападача.

Видећемо на ком га месту види стручни штаб црвено-белих, али сва је прилика да ће Илићпојачати конкуренцију у самом шпицу. Тренутно је Уго Вијеира неприкосновен, на клупи углавном Предраг Сикимић и Петар Орландић с тим да постоји добра шанса да Португалац по завршетку европских квалификација напусти табор српског шампиона.

Долазак Илића међутим не значи да су црвено-бели одустали од куповине провереног иностраног нападача који би могао да гарантује одређен број голова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар