Sve jača konkurencija za Zvezdinog špica - Ilić na tri godine!

Ugovor i zvanično potpisan!

Fudbal 18.07.2016 | 19:00
Sve jača konkurencija za Zvezdinog špica - Ilić na tri godine!
Stefan Milošević i Stefan Ilić nastaviće da se druže i u budućnosti. Dosadašnji saigrači iz šampionske U20 generacije sa Novog Zelande, ali i subotičkog Spartaka, ubuduće će deliti svlačionicu u Ljutice Bogdana pošto je Ilić danas i zvanično parafirao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Momak rođen u Kragujevcu na Topčidersko brdo dolazi posle dve sezone u Spartaku u čijem je dresu prošle sezone postigao sedam golova, uključujući tu i het-trik protiv Metalca. U Subotici je isprva, kao i u mladoj reprezentaciji doduše, igrao na desnom krilu, ali ga je trener Andrej Černišov u finišu prošle sezone prekomandovao na poziciju koja mu najviše i odgovara - centralnog napadača.

Videćemo na kom ga mestu vidi stručni štab crveno-belih, ali sva je prilika da će Ilićpojačati konkurenciju u samom špicu. Trenutno je Ugo Vijeira neprikosnoven, na klupi uglavnom Predrag Sikimić i Petar Orlandić s tim da postoji dobra šansa da Portugalac po završetku evropskih kvalifikacija napusti tabor srpskog šampiona.

Dolazak Ilića međutim ne znači da su crveno-beli odustali od kupovine proverenog inostranog napadača koji bi mogao da garantuje određen broj golova.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar