Илиев о Бандаловском: Нико није изнад Партизана!

Спортски директор Партизана Ивица Илиев за МОНДО о "случају Бандаловски". "Партизан је увек био коректан према свима", каже Илиев.

Фудбал 18.07.2016 | 23:00
Илиев о Бандаловском: Нико није изнад Партизана!
Сваки фудбалер жели да игра и тако је откако је фудбала. А тако ће и бити. Они који не играју нису задовољни позицијом, али постоје начини да поправе свој статус.

Фудбалер Партизана, Бугарин Иван Бандаловски изабрао је пут који се није допао руководству црно-белих. Тражио је раскид уговора, односно жели да иде, незадовољан статусом.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев за МОНДО истиче да је оваква иницијатива дошла од стране играча, а не од клуба и истакао да је клуб увек био коректан према свима, дакле и према Бугарину.

"Ако је неко овде био коректан онда сам то ја, као и генерални директор (Милош Вазура). Ово није начин да се дође до жељеног циља. Партизан је према њему испао коректан нудећи му и нови уговор и побољшање тог уговора. Све се дешава у тренутку када је сваки играч потребан клубу, укључујући позитивну енергију и зато сваки играч своју улогу у тиму треба да схвати на прави начин", каже Илиев.

Упитан да ли, ипак, постоји шанса за договором, односно да су врата отворена, Илиев је одговорио: "Увек је на ономе ко је покренуо све. Ако неко дође и каже да жели да иде из клуба, онда је то на њему. Партизан ниједним гестом није заслужио овакво понашање од било кога. Ми смо увек за то, а први ја, јер сам и ја био играч и имам разумевања, да им се излази у сусрет кад год је то могуће, али увек мора да се поштује колектив и клуб, који морају да буду изнад појединца".

Наставио је:

"Чак и када је дошао са том иницијативом, њега је тренер ставио у комбинацију за тим, дакле, тренер му то није узео за лоше, већ, напротив".

Да ли овај случај може негативно да утиче на екипу пред реванш меч са пољским Заглембјем у четвртак, у 2. колу квалификација за Лигу Европе?

"Не, ја баш верујем да може позитивно да утиче, јер и онај ко је евентуално размишљао као он, сада ће схватити да је клуб изнад свега и да свако ко даје допринос тиму, било да игра, или је на клупи за резерве, или је на трибинама, заслужује да носи овај дрес. Сви морају да схвате да је Партизан више задужио њих, него они Партизан. Докле год си члан Партизана коректно је да дајеш свој максимум у сваком погледу".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар