Iliev o Bandalovskom: Niko nije iznad Partizana!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO o "slučaju Bandalovski". "Partizan je uvek bio korektan prema svima", kaže Iliev.

Fudbal 18.07.2016 | 23:00
Iliev o Bandalovskom: Niko nije iznad Partizana!
Svaki fudbaler želi da igra i tako je otkako je fudbala. A tako će i biti. Oni koji ne igraju nisu zadovoljni pozicijom, ali postoje načini da poprave svoj status.

Fudbaler Partizana, Bugarin Ivan Bandalovski izabrao je put koji se nije dopao rukovodstvu crno-belih. Tražio je raskid ugovora, odnosno želi da ide, nezadovoljan statusom.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO ističe da je ovakva inicijativa došla od strane igrača, a ne od kluba i istakao da je klub uvek bio korektan prema svima, dakle i prema Bugarinu.

"Ako je neko ovde bio korektan onda sam to ja, kao i generalni direktor (Miloš Vazura). Ovo nije način da se dođe do željenog cilja. Partizan je prema njemu ispao korektan nudeći mu i novi ugovor i poboljšanje tog ugovora. Sve se dešava u trenutku kada je svaki igrač potreban klubu, uključujući pozitivnu energiju i zato svaki igrač svoju ulogu u timu treba da shvati na pravi način", kaže Iliev.

Upitan da li, ipak, postoji šansa za dogovorom, odnosno da su vrata otvorena, Iliev je odgovorio: "Uvek je na onome ko je pokrenuo sve. Ako neko dođe i kaže da želi da ide iz kluba, onda je to na njemu. Partizan nijednim gestom nije zaslužio ovakvo ponašanje od bilo koga. Mi smo uvek za to, a prvi ja, jer sam i ja bio igrač i imam razumevanja, da im se izlazi u susret kad god je to moguće, ali uvek mora da se poštuje kolektiv i klub, koji moraju da budu iznad pojedinca".

Nastavio je:

"Čak i kada je došao sa tom inicijativom, njega je trener stavio u kombinaciju za tim, dakle, trener mu to nije uzeo za loše, već, naprotiv".

Da li ovaj slučaj može negativno da utiče na ekipu pred revanš meč sa poljskim Zaglembjem u četvrtak, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope?

"Ne, ja baš verujem da može pozitivno da utiče, jer i onaj ko je eventualno razmišljao kao on, sada će shvatiti da je klub iznad svega i da svako ko daje doprinos timu, bilo da igra, ili je na klupi za rezerve, ili je na tribinama, zaslužuje da nosi ovaj dres. Svi moraju da shvate da je Partizan više zadužio njih, nego oni Partizan. Dokle god si član Partizana korektno je da daješ svoj maksimum u svakom pogledu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar