НБА: Сви чекају Расела Вестбрука, Мајами отворио карте...

Бостон, Лејкерси, Спарси, Санси, Нагетси…

Кошарка 23.07.2016 | 20:15
НБА: Сви чекају Расела Вестбрука, Мајами отворио карте...
Након што је Кевин Дурент покренуо лавину, много тога у НБА лиги више није исто. Обављени су неки велики трједови, потписани неки астрономски уговори, а име РаселаВестбрука остаје као топ тема која ће наредних недеља окупирати пажњу љубитеља НБА лиге.

После Дурентовог одласка, логично би било да и Вестбрук напусти Оклахому у потрази за јачим тимом, квалитетнијим саиргачима и већим шансама да се окити титулом шампиона. Иаграч са највише трипл-даблова од 2010. је тренутно најтраженија роба у НБА лиги. Готово да нема клуба који има простора за његов ангажман а да не покушава да победи у тој трци.

Лос Анђелес Лејкерси и Бостон Селтиксу су имена која имају највећу тежину и могуВестбруку да понуде улогу лидера око којег би се правио шампионски тим. Али и остали покушавају. Денвер, Феникс, па чак и Сан Антонио Спарси разматрају комбинације у којима би уграбили феноменалној плејмејкера.

За сада је са конкретном понудом изашао само Мајами. Клуб са Флориде је спреман да се Оклахоми пошаље Горана Драгића, Џастиса Винслоуа, Џоша Ричардсона и пик са драфта наредне године у замену за Вестбрука. Али чини се да Оклахома чека на боље понуде…

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар