NBA: Svi čekaju Rasela Vestbruka, Majami otvorio karte...

Boston, Lejkersi, Sparsi, Sansi, Nagetsi…

Košarka 23.07.2016 | 20:15
NBA: Svi čekaju Rasela Vestbruka, Majami otvorio karte...
Nakon što je Kevin Durent pokrenuo lavinu, mnogo toga u NBA ligi više nije isto. Obavljeni su neki veliki trjedovi, potpisani neki astronomski ugovori, a ime RaselaVestbruka ostaje kao top tema koja će narednih nedelja okupirati pažnju ljubitelja NBA lige.

Posle Durentovog odlaska, logično bi bilo da i Vestbruk napusti Oklahomu u potrazi za jačim timom, kvalitetnijim sairgačima i većim šansama da se okiti titulom šampiona. Iagrač sa najviše tripl-dablova od 2010. je trenutno najtraženija roba u NBA ligi. Gotovo da nema kluba koji ima prostora za njegov angažman a da ne pokušava da pobedi u toj trci.

Los Anđeles Lejkersi i Boston Seltiksu su imena koja imaju najveću težinu i moguVestbruku da ponude ulogu lidera oko kojeg bi se pravio šampionski tim. Ali i ostali pokušavaju. Denver, Feniks, pa čak i San Antonio Sparsi razmatraju kombinacije u kojima bi ugrabili fenomenalnoj plejmejkera.

Za sada je sa konkretnom ponudom izašao samo Majami. Klub sa Floride je spreman da se Oklahomi pošalje Gorana Dragića, Džastisa Vinsloua, Džoša Ričardsona i pik sa drafta naredne godine u zamenu za Vestbruka. Ali čini se da Oklahoma čeka na bolje ponude…

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar