Алегри пита Погбу: А што би ишао из једног од четири најјача клуба у Европи?!

"Ово није клуб који распродаје тим и пушта играче да оду. Погба је Јувентусов и на крају он ће желети да освоји нови Скудето, а надамо се и Лигу шампиона", рекао је стратег Старе даме.

Фудбал 19.07.2016 | 23:15
Алегри пита Погбу: А што би ишао из једног од четири најјача клуба у Европи?!
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри сматра да би одлазак Пола Погбе из Јувентуса представљао корак уназад за одличног француског везисту, јер Стара дама по снази у овом тренутку спада међу најквалитетније тимове старог континента.

Погба је на мети Манчестер јунајтеда и Реал Мадрида, а његова цена је достигла суму од невероватних 120.000.000 евра.

"Миран сам због гласина из Енглеске. Свако ко има могућност да напусти Јувентус мора пажљиво да размотри ситуацију, јер је Јувентус у овом тренутку један од четири најјача клуба у Европи. Ово није клуб који распродаје тим и пушта играче да оду. Погба је Јувентусов и на крају он ће желети да освоји нови Скудето, а надамо се и Лигу шампиона", рекао је Алегри, вероватно алудирајући на то да Манчестер јунајтед не учествује у елитном клупском такмичењу наредне сезоне.

Стара дама из године у годину постаје све снажнија.

"Подигли смо свест о сопственим способностима. Ако бисмо судили о нашем досадашњем учинку на тржишту - оцена је осам од 10. Довели смо играче са међународним педигреом попут Медија Бенатије, Данија Алвеса и Миралема Пјанића", јасан је статег Јувентуса.

Погба је прошле сезоне одиграо 49 утакмица за Јувентус и постигао 10 голова уз 16 асистенција.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар