Alegri pita Pogbu: A što bi išao iz jednog od četiri najjača kluba u Evropi?!

"Ovo nije klub koji rasprodaje tim i pušta igrače da odu. Pogba je Juventusov i na kraju on će želeti da osvoji novi Skudeto, a nadamo se i Ligu šampiona", rekao je strateg Stare dame.

Fudbal 19.07.2016 | 23:15
Alegri pita Pogbu: A što bi išao iz jednog od četiri najjača kluba u Evropi?!
Trener Juventusa Masimilijano Alegri smatra da bi odlazak Pola Pogbe iz Juventusa predstavljao korak unazad za odličnog francuskog vezistu, jer Stara dama po snazi u ovom trenutku spada među najkvalitetnije timove starog kontinenta.

Pogba je na meti Mančester junajteda i Real Madrida, a njegova cena je dostigla sumu od neverovatnih 120.000.000 evra.

"Miran sam zbog glasina iz Engleske. Svako ko ima mogućnost da napusti Juventus mora pažljivo da razmotri situaciju, jer je Juventus u ovom trenutku jedan od četiri najjača kluba u Evropi. Ovo nije klub koji rasprodaje tim i pušta igrače da odu. Pogba je Juventusov i na kraju on će želeti da osvoji novi Skudeto, a nadamo se i Ligu šampiona", rekao je Alegri, verovatno aludirajući na to da Mančester junajted ne učestvuje u elitnom klupskom takmičenju naredne sezone.

Stara dama iz godine u godinu postaje sve snažnija.

"Podigli smo svest o sopstvenim sposobnostima. Ako bismo sudili o našem dosadašnjem učinku na tržištu - ocena je osam od 10. Doveli smo igrače sa međunarodnim pedigreom poput Medija Benatije, Danija Alvesa i Miralema Pjanića", jasan je stateg Juventusa.

Pogba je prošle sezone odigrao 49 utakmica za Juventus i postigao 10 golova uz 16 asistencija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar