СЛС: Звезда (ваљда) отвара Суперлигу у петак?!

Партизан (такође ваљда) игра у недељу, баш као и Чукарички и Војводина.

Фудбал 19.07.2016 | 22:30
СЛС: Звезда (ваљда) отвара Суперлигу у петак?!
11. првенство Србије у фудбалу почиње у петак, 22. јула, утакмицом између актуелног шампиона Црвене звезде и повратника у елиту, крушевачког Напретка.

Овај дуел заказан је, уз директан пренос на Арениспорт, за 20 часова на Стадиону "Рајко Митић", где ће три дана раније црвено-бели играти реванш утакмицу 2. кола квалификација за Лигу шампиона, са Валетом.

После меча 1. кола, Звезда ће имати четири дана за одмор, припрему и пут у Разград где би, осим у случају шокантне елиминације од Валете, требало да се састане са бугарским шампионом Лудогорецом у првом мечу 3. рунде квалификација.

У суботу, 23. јула, прве утакмице у сезони одиграће Металац – Борац Чачак, Младост Лучани – Рад, Вождовац – Спартак и Радник Сурдулица – Јавор, док термини ових мечева и даље нису познати, баш као ни у колико сати ће се у недељу састати Бачка – Партизан, Раднички Ниш – Чукарички и Нови Пазар – Војводина.

Партизан, Чукарички и Војводина играће реванш мечеве 2. кола квалификација за Лигу Европе у четвртак увече, црно-бели у Пољској против Заглембја (први меч 0:0), новосадски црвено-бели у Велсу против Конахс Квеја (први меч 1:0), док бело-црни са Бановог брда играју код куће са Видеотоном (први меч 2:0).

Ово су незваничне информације, које и даље чекају да буду потврђене на сајту Суперлиге Србије на којем на насловној страни и даље стоје резултати последњег кола из сезоне 2016/17.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар