SLS: Zvezda (valjda) otvara Superligu u petak?!

Partizan (takođe valjda) igra u nedelju, baš kao i Čukarički i Vojvodina.

Fudbal 19.07.2016 | 22:30
SLS: Zvezda (valjda) otvara Superligu u petak?!
11. prvenstvo Srbije u fudbalu počinje u petak, 22. jula, utakmicom između aktuelnog šampiona Crvene zvezde i povratnika u elitu, kruševačkog Napretka.

Ovaj duel zakazan je, uz direktan prenos na Arenisport, za 20 časova na Stadionu "Rajko Mitić", gde će tri dana ranije crveno-beli igrati revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, sa Valetom.

Posle meča 1. kola, Zvezda će imati četiri dana za odmor, pripremu i put u Razgrad gde bi, osim u slučaju šokantne eliminacije od Valete, trebalo da se sastane sa bugarskim šampionom Ludogorecom u prvom meču 3. runde kvalifikacija.

U subotu, 23. jula, prve utakmice u sezoni odigraće Metalac – Borac Čačak, Mladost Lučani – Rad, Voždovac – Spartak i Radnik Surdulica – Javor, dok termini ovih mečeva i dalje nisu poznati, baš kao ni u koliko sati će se u nedelju sastati Bačka – Partizan, Radnički Niš – Čukarički i Novi Pazar – Vojvodina.

Partizan, Čukarički i Vojvodina igraće revanš mečeve 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u četvrtak uveče, crno-beli u Poljskoj protiv Zaglembja (prvi meč 0:0), novosadski crveno-beli u Velsu protiv Konahs Kveja (prvi meč 1:0), dok belo-crni sa Banovog brda igraju kod kuće sa Videotonom (prvi meč 2:0).

Ovo su nezvanične informacije, koje i dalje čekaju da budu potvrđene na sajtu Superlige Srbije na kojem na naslovnoj strani i dalje stoje rezultati poslednjeg kola iz sezone 2016/17.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar