Шалке даје 15.000.000 за Тадића?!

На столу је и нови уговор Саутемптона... Какав расплет очекује српског репрезентативца?!

Фудбал 19.07.2016 | 21:30
Шалке даје 15.000.000 за Тадића?!
Душан Тадић на новој великој раскрсници у каријери? Тако бар тврде британски и немачки медији, који српског репрезентативца шаљу у Шалке, али јавлају и да Тадић на столу има нови уговор од Саутемптона, са већом платом. 

Док европски медији баратају са информацијама о трансферу у Шалке за суму од 15.000.000 евра, чиме би Тадић постао замена за Лероја Санеа оног тренутка када немачко чудо од играча задужи опрему Манчестер Ситија, Спортски журнал успео је да ступи у контакт са Саутемптоновим крилним нападачем и од њега чује какви су му планови за будућност.

"Изненађен сам. Нисам упознат са интересовањем немачких клубова", рекао је Тадић заЖурнал, али и додао:

"Не знам како да коментаришем ове новости. Знам какви су преокрети могући у каријери, можда и загирам у Бундеслиги, мада тешко нешто још нисам планирао".

Али, приче о продужетку сарадња са Свецима са Сент Мериза постоје и истините су. 

"Састанак је заказан за уторак. Понуда је на столу. Преговори трају већ неколико месеци. Видећемо шта ће бити на следећем састанку. Актуелни уговор важи још две године", поручује Тадић.

Како острвски медији јављају - Саутемптон води преговоре и са Седриком Соарешом иШејном Лонгом око продужетка сарадње, али је Тадић прва мета, посебно менаџераКлода Пуела. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар