Šalke daje 15.000.000 za Tadića?!

Na stolu je i novi ugovor Sautemptona... Kakav rasplet očekuje srpskog reprezentativca?!

Fudbal 19.07.2016 | 21:30
Šalke daje 15.000.000 za Tadića?!
Dušan Tadić na novoj velikoj raskrsnici u karijeri? Tako bar tvrde britanski i nemački mediji, koji srpskog reprezentativca šalju u Šalke, ali javlaju i da Tadić na stolu ima novi ugovor od Sautemptona, sa većom platom. 

Dok evropski mediji barataju sa informacijama o transferu u Šalke za sumu od 15.000.000 evra, čime bi Tadić postao zamena za Leroja Sanea onog trenutka kada nemačko čudo od igrača zaduži opremu Mančester Sitija, Sportski žurnal uspeo je da stupi u kontakt sa Sautemptonovim krilnim napadačem i od njega čuje kakvi su mu planovi za budućnost.

"Iznenađen sam. Nisam upoznat sa interesovanjem nemačkih klubova", rekao je Tadić zaŽurnal, ali i dodao:

"Ne znam kako da komentarišem ove novosti. Znam kakvi su preokreti mogući u karijeri, možda i zagiram u Bundesligi, mada teško nešto još nisam planirao".

Ali, priče o produžetku saradnja sa Svecima sa Sent Meriza postoje i istinite su. 

"Sastanak je zakazan za utorak. Ponuda je na stolu. Pregovori traju već nekoliko meseci. Videćemo šta će biti na sledećem sastanku. Aktuelni ugovor važi još dve godine", poručuje Tadić.

Kako ostrvski mediji javljaju - Sautempton vodi pregovore i sa Sedrikom Soarešom iŠejnom Longom oko produžetka saradnje, ali je Tadić prva meta, posebno menadžeraKloda Puela. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar