Манчини, кофери су ти спаковани - Капело, Интер те зове!

Садашњи стратег Неразура незадовољан је политиком нових кинеских власника, који желе да клуб у наредном периоду више буде фокусиран на младе играче, уместо на искусне, па је растанак практично постао евидентан.

Фудбал 25.07.2016 | 23:00
Манчини, кофери су ти спаковани - Капело, Интер те зове!
Дани великих промена на Ђузепе Меаци су на помолу. Како пише угледна Газета дело Спорт, челници Интера већ су контактирали Фабија Капела, који би у најскоријем временском периоду могао да замени незадовољног Роберта Манчинија на тој позицији.

Мачини је незадовољан политиком нових кинеских власника, који желе да клуб у наредном периоду више буде фокусиран на младе играче, уместо на искусне, па је растанак практично постао евидентан.

Газета такође пише да би Капело, после одласка Станковића, тим менаџера клуба, а сада и Манчинија, могао да добије шира овлашћења, налик онима који имају главни тренери у енглеском фудбалу.

Уколико преговори са Капелом не би успели, друга опција Неазура би био Леонардо, коме би то практично био повратак у клуб након пет година, током којих се није бавио тренерским послом, већ је кратко био спортски директор Пари Сен Жермена.

Што се тиче Капела, њему би ово било први пут да седне на клупу Интера. Водио је Милан, Реал Мадрид, Рому, Јувентус, а последња два посла обављао је као селектор Енглеске и Русије. Искусни 70-годишњи стратег очигледно још није за старо гвожђе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар