Mančini, koferi su ti spakovani - Kapelo, Inter te zove!

Sadašnji strateg Nerazura nezadovoljan je politikom novih kineskih vlasnika, koji žele da klub u narednom periodu više bude fokusiran na mlade igrače, umesto na iskusne, pa je rastanak praktično postao evidentan.

Fudbal 25.07.2016 | 23:00
Mančini, koferi su ti spakovani - Kapelo, Inter te zove!
Dani velikih promena na Đuzepe Meaci su na pomolu. Kako piše ugledna Gazeta delo Sport, čelnici Intera već su kontaktirali Fabija Kapela, koji bi u najskorijem vremenskom periodu mogao da zameni nezadovoljnog Roberta Mančinija na toj poziciji.

Mačini je nezadovoljan politikom novih kineskih vlasnika, koji žele da klub u narednom periodu više bude fokusiran na mlade igrače, umesto na iskusne, pa je rastanak praktično postao evidentan.

Gazeta takođe piše da bi Kapelo, posle odlaska Stankovića, tim menadžera kluba, a sada i Mančinija, mogao da dobije šira ovlašćenja, nalik onima koji imaju glavni treneri u engleskom fudbalu.

Ukoliko pregovori sa Kapelom ne bi uspeli, druga opcija Neazura bi bio Leonardo, kome bi to praktično bio povratak u klub nakon pet godina, tokom kojih se nije bavio trenerskim poslom, već je kratko bio sportski direktor Pari Sen Žermena.

Što se tiče Kapela, njemu bi ovo bilo prvi put da sedne na klupu Intera. Vodio je Milan, Real Madrid, Romu, Juventus, a poslednja dva posla obavljao je kao selektor Engleske i Rusije. Iskusni 70-godišnji strateg očigledno još nije za staro gvožđe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar