Видео - Лудница и инцидент у Канади: Стигао Реал Мадрид!

Шампион Европе дочекан овацијама у Монтреалу, а један навијач грубо приведен након блиског контакта са играчима. Погледајте!

Фудбал 19.07.2016 | 20:30
Видео - Лудница и инцидент у Канади: Стигао Реал Мадрид!
Фудбалери Реала отпутовали су у Канаду, где ће наставити припреме за нову сезону и одиграти три меча на међународном турниру Купа шампиона у Северној Америци.

Шампиона Европе у Монтреалу је испред хотела дочекао велики број навијача, који су поздравили играче, али и тренера скандирајући "Зизу, Зизу", али се непосредно по изласку играча из аутобуса одиграла и непријатна сцена.

Један навијач у жељи да направи фотографију за успомену, буквално је прилетео Кариму Бенземи са леђа, ставио му руку на раме и припремио телефон за селфи, када је обезбеђење притрчало и оборило га на под. Младић је потом приведен, а одузет му је и телефон.



Сцена није била нимало пријатна, а остали фудбалери, и пре свих тренер, након тога су брзо утрчали у хотел, док је председник Реала Флорентино Перез позирао и поздрављао се са окупљеном масом.



Реал ће се за мечеве против реномираних ривала припремати у Канади, у тренинг центру члана МЛС Монтреал Импакт до 26. јула. Потом ће одмерити снаге са Пари сен Жерменом у Охају, четири дана касније састаће се са Челсијем у Мичигену, а турнеју ће окончати 3. августа дуелом са Бајерном у Њу Џерсију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар