Video - Ludnica i incident u Kanadi: Stigao Real Madrid!

Šampion Evrope dočekan ovacijama u Montrealu, a jedan navijač grubo priveden nakon bliskog kontakta sa igračima. Pogledajte!

Fudbal 19.07.2016 | 20:30
Video - Ludnica i incident u Kanadi: Stigao Real Madrid!
Fudbaleri Reala otputovali su u Kanadu, gde će nastaviti pripreme za novu sezonu i odigrati tri meča na međunarodnom turniru Kupa šampiona u Severnoj Americi.

Šampiona Evrope u Montrealu je ispred hotela dočekao veliki broj navijača, koji su pozdravili igrače, ali i trenera skandirajući "Zizu, Zizu", ali se neposredno po izlasku igrača iz autobusa odigrala i neprijatna scena.

Jedan navijač u želji da napravi fotografiju za uspomenu, bukvalno je prileteo Karimu Benzemi sa leđa, stavio mu ruku na rame i pripremio telefon za selfi, kada je obezbeđenje pritrčalo i oborilo ga na pod. Mladić je potom priveden, a oduzet mu je i telefon.



Scena nije bila nimalo prijatna, a ostali fudbaleri, i pre svih trener, nakon toga su brzo utrčali u hotel, dok je predsednik Reala Florentino Perez pozirao i pozdravljao se sa okupljenom masom.



Real će se za mečeve protiv renomiranih rivala pripremati u Kanadi, u trening centru člana MLS Montreal Impakt do 26. jula. Potom će odmeriti snage sa Pari sen Žermenom u Ohaju, četiri dana kasnije sastaće se sa Čelsijem u Mičigenu, a turneju će okončati 3. avgusta duelom sa Bajernom u Nju Džersiju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar