ЛШ - Звезда пред Валету: Раскид Бразилцима, промјене у 11!

Црвено-бели дебитоваће у уторак увече у Љутице Богдана, где је ових дана веома "живо". Ево неких новости из црвено-белог табора пред меч са Валетом.

Фудбал 18.07.2016 | 18:30
ЛШ - Звезда пред Валету: Раскид Бразилцима, промјене у 11!
У Љутице Богдана све врви ових дана, али не само од припреме за премијеру на домаћем терену у сезони 2016/17.

Много тога догађа се и на теренима и у свлачионицама и у канцеларијама, где се интензивно разговара о довођењу новог шпица, што је јутрос потврђено за МОНДО из "прве руке".

Као и увек, нечији долазак поклопи се с нечијим одласком, па је тако Црвена звезда успела да раскине уговор с једним, али не и двојицом прекобројних Бразилаца. Бруно Матос пристао је на понуђене услове и од сада је слободан играч, међутим Едсон да Силва није баш одушевљен таквом идејом и још се налази на платном списку црвено-белих, пише "Спортски журнал", док "Спорт" пише о томе да ће и Едсон ускоро напустити клуб.

Оба листа најављују и промене у стартних 11 за реванш са Валетом (уторак, 20.30).

Наиме, судећи према "паровима" на тренингу у недељу, утакмицу са Малтежанима почеће штоперски тандем Зоран Рендулић – Томас Фибел, а капитен Александар Луковић преселиће се на клупу, баш као и Славољуб Срнић, који би требало да уступи место у тиму Паблу Моучеу.

Бар док Аргентинац буде имао снаге.

Што се тиче борбе за место десног бека, извесно је да ће Милош Цветковић задржати предност у односу на Марка Петковића.

Док се чека појачање у шпицу, као и могући одлазак Уга Вијеире из клуба још овог лета, тренеру Миодрагу Божовићу саопштено је да ће Петар Орландић поново дуго паузирати због повреде и да ће бити у строју тек крајем августа.

"Спорт" тврди да Аргентинац Риналди неће доћи у клуб, док "Журнал" подсећа на поодмакле преговоре између штопера Милана Митровића и Мерсина, који не жели да га се одрекне без обештећења, па то и кочи његов долазак у Звезду.

Благајне стадиона Црвене звезде и данас су отворене за продају улазница, као и сутра у току дана све до почетка меча, а у клубу су задовољни динамиком продаје карата за меч у којем би шампион Србије требало да овери пласман у 3. коло и закаже очекивани дуел са Лудогорецом, који је у великој мери бацио у други план причу о Валети.

Само три вечери после европске, следи и суперлигашка премијера на "Рајку Митићу", с обзиром на то да је канцеларија Суперлиге одлучила да 11. првенство Србије у фудбалу почне у петак, у 20 часова, утакмицом између Црвене звезде и Напретка.

Већ наредног уторка, 26. августа, Црвену звезду очекује меч у Разграду са Лудогорецом, чији се скаути очекују у Љутице Богдана на оба сусрета заказана за ову недељу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар