LŠ - Zvezda pred Valetu: Raskid Brazilcima, promjene u 11!

Crveno-beli debitovaće u utorak uveče u Ljutice Bogdana, gde je ovih dana veoma "živo". Evo nekih novosti iz crveno-belog tabora pred meč sa Valetom.

Fudbal 18.07.2016 | 18:30
LŠ - Zvezda pred Valetu: Raskid Brazilcima, promjene u 11!
U Ljutice Bogdana sve vrvi ovih dana, ali ne samo od pripreme za premijeru na domaćem terenu u sezoni 2016/17.

Mnogo toga događa se i na terenima i u svlačionicama i u kancelarijama, gde se intenzivno razgovara o dovođenju novog špica, što je jutros potvrđeno za MONDO iz "prve ruke".

Kao i uvek, nečiji dolazak poklopi se s nečijim odlaskom, pa je tako Crvena zvezda uspela da raskine ugovor s jednim, ali ne i dvojicom prekobrojnih Brazilaca. Bruno Matos pristao je na ponuđene uslove i od sada je slobodan igrač, međutim Edson da Silva nije baš oduševljen takvom idejom i još se nalazi na platnom spisku crveno-belih, piše "Sportski žurnal", dok "Sport" piše o tome da će i Edson uskoro napustiti klub.

Oba lista najavljuju i promene u startnih 11 za revanš sa Valetom (utorak, 20.30).

Naime, sudeći prema "parovima" na treningu u nedelju, utakmicu sa Maltežanima počeće štoperski tandem Zoran Rendulić – Tomas Fibel, a kapiten Aleksandar Luković preseliće se na klupu, baš kao i Slavoljub Srnić, koji bi trebalo da ustupi mesto u timu Pablu Moučeu.

Bar dok Argentinac bude imao snage.

Što se tiče borbe za mesto desnog beka, izvesno je da će Miloš Cvetković zadržati prednost u odnosu na Marka Petkovića.

Dok se čeka pojačanje u špicu, kao i mogući odlazak Uga Vijeire iz kluba još ovog leta, treneru Miodragu Božoviću saopšteno je da će Petar Orlandić ponovo dugo pauzirati zbog povrede i da će biti u stroju tek krajem avgusta.

"Sport" tvrdi da Argentinac Rinaldi neće doći u klub, dok "Žurnal" podseća na poodmakle pregovore između štopera Milana Mitrovića i Mersina, koji ne želi da ga se odrekne bez obeštećenja, pa to i koči njegov dolazak u Zvezdu.

Blagajne stadiona Crvene zvezde i danas su otvorene za prodaju ulaznica, kao i sutra u toku dana sve do početka meča, a u klubu su zadovoljni dinamikom prodaje karata za meč u kojem bi šampion Srbije trebalo da overi plasman u 3. kolo i zakaže očekivani duel sa Ludogorecom, koji je u velikoj meri bacio u drugi plan priču o Valeti.

Samo tri večeri posle evropske, sledi i superligaška premijera na "Rajku Mitiću", s obzirom na to da je kancelarija Superlige odlučila da 11. prvenstvo Srbije u fudbalu počne u petak, u 20 časova, utakmicom između Crvene zvezde i Napretka.

Već narednog utorka, 26. avgusta, Crvenu zvezdu očekuje meč u Razgradu sa Ludogorecom, čiji se skauti očekuju u Ljutice Bogdana na oba susreta zakazana za ovu nedelju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar