Партизан не води Леонарда у Пољску!

Бразилац неће играти ни у реванш мечу са Заглембјем после одлуке тренера Томића да га не поведе у Лубин, сазнаје МОНДО из поузданих извора.

Фудбал 18.07.2016 | 10:00
Партизан не води Леонарда у Пољску!
Није играо у Београду. Неће играти ни у Лубину.

Из истог разлога – физичке неспремности и недостатка кондиције.

Велико појачање Партизана за сезону 2016/17, Леонардо, неће путовати са екипом у Пољску, где ће у четвртак увече црно-бели покушати да изборе пласман у 3. рунду квалифкација за Лигу Европе упркос београдских 0:0.

Тренер Иван Томић рекао је пред први меч да Леонардо неће играти у Хумској, јер није довољно спреман, али да га очекује у строју за других 90, можда и више минута, но – према информацијама које је МОНДО добио од поузданих извора уз клуба, Леонардо није показао значајан напредак на пољу физичке припреме и оставио је себе ван конкуренције за један од најважнијих мечева које ће црно-бели одиграти ове сезоне.

Фудбалерима Партизана, уколико не желе чекају пенале за пласман даље, неопходан је гол у Лубину, где ће покушати да потврде утиске с првог меча, да су бољи тим од Заглембја, али где ће морати и да поправе нишанске справе, с обзиром на то да су се поштено испромашивали у првих 90 минута.

Леонардова лоша форма није једини проблем с којим се Томић сусреће пред пут. Он је морао да решава и ситуације са двојицом бугарских интернационалаца,Иваном Бандаловским који је изразио жељу да напусти клуб и Валеријем Божиновим који и у ову сезону улази с вишком килограма, због чега је у суботу увече имао непријатан разговор са тренером.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар