Partizan ne vodi Leonarda u Poljsku!

Brazilac neće igrati ni u revanš meču sa Zaglembjem posle odluke trenera Tomića da ga ne povede u Lubin, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.

Fudbal 18.07.2016 | 10:00
Partizan ne vodi Leonarda u Poljsku!
Nije igrao u Beogradu. Neće igrati ni u Lubinu.

Iz istog razloga – fizičke nespremnosti i nedostatka kondicije.

Veliko pojačanje Partizana za sezonu 2016/17, Leonardo, neće putovati sa ekipom u Poljsku, gde će u četvrtak uveče crno-beli pokušati da izbore plasman u 3. rundu kvalifkacija za Ligu Evrope uprkos beogradskih 0:0.

Trener Ivan Tomić rekao je pred prvi meč da Leonardo neće igrati u Humskoj, jer nije dovoljno spreman, ali da ga očekuje u stroju za drugih 90, možda i više minuta, no – prema informacijama koje je MONDO dobio od pouzdanih izvora uz kluba, Leonardo nije pokazao značajan napredak na polju fizičke pripreme i ostavio je sebe van konkurencije za jedan od najvažnijih mečeva koje će crno-beli odigrati ove sezone.

Fudbalerima Partizana, ukoliko ne žele čekaju penale za plasman dalje, neophodan je gol u Lubinu, gde će pokušati da potvrde utiske s prvog meča, da su bolji tim od Zaglembja, ali gde će morati i da poprave nišanske sprave, s obzirom na to da su se pošteno ispromašivali u prvih 90 minuta.

Leonardova loša forma nije jedini problem s kojim se Tomić susreće pred put. On je morao da rešava i situacije sa dvojicom bugarskih internacionalaca,Ivanom Bandalovskim koji je izrazio želju da napusti klub i Valerijem Božinovim koji i u ovu sezonu ulazi s viškom kilograma, zbog čega je u subotu uveče imao neprijatan razgovor sa trenerom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar