Максимовић разјаснио: Није Јанковић, него Са Пинто!

“Ставио бих те да играш, али немам дозволу за то“, наводно је Португалац рекао бившем штоперу Црвене звезде!

Фудбал 19.07.2016 | 10:00
Максимовић разјаснио: Није Јанковић, него Са Пинто!
Роберт Просинечки је почео сезону, већ у августу предао диригентску палицу Александру Јанковићу да би он под притиском тадашњег спортског директора Зорана Стојадиновића већ у марту морао да функцију уступи Рикарду Са Пинту. И баш овај последњи, а не Јанковић, није имао самосталност у састављању тима о чему је Никола Максимовић говорио.

Појашњење у данашњем издању Спортског журнала. Ма Максимовићеву иницијативу.

"Рикардо Са Пинто ми је рекао: ’Никола, ставио бих те да играш, али немам дозволу за то’. Не видим у том великим проблем, нити оптужујем било кога, јер су околности била специфичне", рекао је Максимовић, који је, треба то истаћи, у време Са Пинтовог доласка већ био продат кипарском Аполону, па је у Звезди играо као позајмљен фудбалер.

Претходне јесени био је стандардан у тиму Александра Јанковића, али је онда уследила продаја Аполону, па и онај већ чувени сукоб са Урошем Спајићем после пораза од Војводине... Већ на зиму пао је у други план.

"Нисам се нашао у тиму на списку путника за припреме, тренирао сам у Београд и за тај период нисам добио ни динар надокнаде. Нема, заиста, разлога да се шири прича", причаМаксимовић за Журнал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар