Сурово: Клопова порука Бентекеу и Балотелију...!

Менаџер Ливерпула најавио је још једно или два појачања и поручио нападачима да... Да им је најбоље да оду.

Фудбал 18.07.2016 | 23:15
Сурово: Клопова порука Бентекеу и Балотелију...!
Зимус Марко Грујић и Џоел Матип, обојица остављени за лето, а онда у јуну и почетком јула Садио Мане и голман Лорис Каријус.

Ливерпул, који на титулу у Премијер лиги чека од 1990. године, није много куповао.

Нити је то некад био манир Јиргена Клопа, који насмејан и ведар чека прву "праву" сезону на клупи "редса", јер је у претходној дошао накнадно, да вади кестење из ватре које је побацао Брендан Роџерс. И умало да славни клуб уведе у Лигу шампиона, а и играо је два финала и доживео два пораза – у Лига купу и потом Лиги Европе.

Док конкуренција у Премијер лиги троши енормне новце на нове фудбалере, а предњачи ове сезоне Манчестер јунајтед који ће изгледа стварно дати око 120 милиона евра за Пола Погбу, на "Енфилду" не брину и не лудују.

У клубу који има скоро 40 професионалаца под уговорима, важније је ко ће и под којим условом да оде, ослободи и место и буџет, тако да је то тренутно Клопов приоритет. Мартина Шкртела послао је у Фенер, Џордона Ајба у Борнмут, а сада мора да смисли шта ће с Маријом Балотелијем којем је рекао да му није потребан, као и Кристијаном Бентекеом који одбија да оде у Кристал Палас, иако су се два клуба договорила око обештећења.

"Још неколико ствари ће се догодити, у то сам сигуран. Не знам тачно шта, али у сваком случају не звучи логично да останеш у клубу у ком нећеш имати праву шансу да играш", између редова обратио се Клоп Бентекеу и Балотелију.

"Када немаш прилику да играш, онда немаш никаквог повода да останеш. То су млади играчи...", додао је.

"С друге стране, имамо неколико играча који желе да нас напусте и прилично сам сигуран да ће се то и догодоти. И, за крај, један или двојица играча придружиће нам се из других клубова. Има много времена до 31. августа и очекује нас нешто посла..."

Конкретан где је потребно, загонетан где је пожељно.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар