Surovo: Klopova poruka Bentekeu i Baloteliju...!

Menadžer Liverpula najavio je još jedno ili dva pojačanja i poručio napadačima da... Da im je najbolje da odu.

Fudbal 18.07.2016 | 23:15
Surovo: Klopova poruka Bentekeu i Baloteliju...!
Zimus Marko Grujić i Džoel Matip, obojica ostavljeni za leto, a onda u junu i početkom jula Sadio Mane i golman Loris Karijus.

Liverpul, koji na titulu u Premijer ligi čeka od 1990. godine, nije mnogo kupovao.

Niti je to nekad bio manir Jirgena Klopa, koji nasmejan i vedar čeka prvu "pravu" sezonu na klupi "redsa", jer je u prethodnoj došao naknadno, da vadi kestenje iz vatre koje je pobacao Brendan Rodžers. I umalo da slavni klub uvede u Ligu šampiona, a i igrao je dva finala i doživeo dva poraza – u Liga kupu i potom Ligi Evrope.

Dok konkurencija u Premijer ligi troši enormne novce na nove fudbalere, a prednjači ove sezone Mančester junajted koji će izgleda stvarno dati oko 120 miliona evra za Pola Pogbu, na "Enfildu" ne brinu i ne luduju.

U klubu koji ima skoro 40 profesionalaca pod ugovorima, važnije je ko će i pod kojim uslovom da ode, oslobodi i mesto i budžet, tako da je to trenutno Klopov prioritet. Martina Škrtela poslao je u Fener, Džordona Ajba u Bornmut, a sada mora da smisli šta će s Marijom Balotelijem kojem je rekao da mu nije potreban, kao i Kristijanom Bentekeom koji odbija da ode u Kristal Palas, iako su se dva kluba dogovorila oko obeštećenja.

"Još nekoliko stvari će se dogoditi, u to sam siguran. Ne znam tačno šta, ali u svakom slučaju ne zvuči logično da ostaneš u klubu u kom nećeš imati pravu šansu da igraš", između redova obratio se Klop Bentekeu i Baloteliju.

"Kada nemaš priliku da igraš, onda nemaš nikakvog povoda da ostaneš. To su mladi igrači...", dodao je.

"S druge strane, imamo nekoliko igrača koji žele da nas napuste i prilično sam siguran da će se to i dogodoti. I, za kraj, jedan ili dvojica igrača pridružiće nam se iz drugih klubova. Ima mnogo vremena do 31. avgusta i očekuje nas nešto posla..."

Konkretan gde je potrebno, zagonetan gde je poželjno.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar