Мурињо у епизоди: "Ма, то ти је завршено"!

Француски "Л'Еqуипе", позвајући се на изворе блиске португалском менаџеру, тврди да он приватно сматра да је трансфер Погбе завршен.

Фудбал 20.07.2016 | 11:30
Мурињо у епизоди: "Ма, то ти је завршено"!
Ако питате Жозеа Муриња – то је завршено!

Нови менаџер Манчестер јунајтеда приватно понаша се као да је све готово око мега трансфера Пола Погбе (23) у клуб који га је 2012. пустио да оде у Јувентус за милион евра.

Цена?

Није још тачно познато, али верује се да Јуве неће добити мање од 120 милиона евра, по чему ће француски везиста постати најскупље плаћени фудбалер свих времена. Понављамо, са "Олд Трафорда" отишао је љут и разочаран због статуса који је имао код сера Алекса Фергусона.

Француски лист "Л'Еqуипе", позивајући се на поуздане изворе блиске Мурињу, тврди да се темпераментни менаџер понаша као да је трансфер завршен и да се већ окренуо наредним потезима, а очигледно да ни Погба, као ни пре тога Хенрик Мхитарјан (Борусија Дортмунд), Златан Ибрахимовић (ПСЖ) и Ерик Баји (Виљареал) нису заокружили број долазака на "Театар снова".

Манчестер јунајтед требало би да промовише Погбу када се он буде вратио са одмора у САД-у.

У прилог оваквом холивудском повратку Погбе у Јунајтед говоре и планови Јувентуса на тржишту играча – "бјанконери" су већ довели Миралема Пјанића из Роме, а желе и Арду Турана из Барселоне, како би одржали квалитет у везном реду, а поменутих 120+ милиона евра планирају да "спискају" одмах – на Гонзала Игуаина из Наполија.

Како председник Наполитанаца Аурелио Де Лорентис неће ни да преговара око продаје "Ел Пипите", Јувентус ће морати да уплати излазну клаузулу од 93 милиона евра, што на вечерас заказаном састанку, према "Туттоспорту", желе да умање слањем неког од играча у супротном правцу, пре свих Симонеа Зазе.

Није немогуће да наредне недеље буду озваничена два рекордна трансфера – Погба у Јунајтеду за 120 и Игуаин у Јувентусу за 93 милиона евра.

То је реалност...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар