Murinjo u epizodi: "Ma, to ti je završeno"!

Francuski "L'Equipe", pozvajući se na izvore bliske portugalskom menadžeru, tvrdi da on privatno smatra da je transfer Pogbe završen.

Fudbal 20.07.2016 | 11:30
Murinjo u epizodi: "Ma, to ti je završeno"!
Ako pitate Žozea Murinja – to je završeno!

Novi menadžer Mančester junajteda privatno ponaša se kao da je sve gotovo oko mega transfera Pola Pogbe (23) u klub koji ga je 2012. pustio da ode u Juventus za milion evra.

Cena?

Nije još tačno poznato, ali veruje se da Juve neće dobiti manje od 120 miliona evra, po čemu će francuski vezista postati najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena. Ponavljamo, sa "Old Traforda" otišao je ljut i razočaran zbog statusa koji je imao kod sera Aleksa Fergusona.

Francuski list "L'Equipe", pozivajući se na pouzdane izvore bliske Murinju, tvrdi da se temperamentni menadžer ponaša kao da je transfer završen i da se već okrenuo narednim potezima, a očigledno da ni Pogba, kao ni pre toga Henrik Mhitarjan (Borusija Dortmund), Zlatan Ibrahimović (PSŽ) i Erik Baji (Viljareal) nisu zaokružili broj dolazaka na "Teatar snova".

Mančester junajted trebalo bi da promoviše Pogbu kada se on bude vratio sa odmora u SAD-u.

U prilog ovakvom holivudskom povratku Pogbe u Junajted govore i planovi Juventusa na tržištu igrača – "bjankoneri" su već doveli Miralema Pjanića iz Rome, a žele i Ardu Turana iz Barselone, kako bi održali kvalitet u veznom redu, a pomenutih 120+ miliona evra planiraju da "spiskaju" odmah – na Gonzala Iguaina iz Napolija.

Kako predsednik Napolitanaca Aurelio De Lorentis neće ni da pregovara oko prodaje "El Pipite", Juventus će morati da uplati izlaznu klauzulu od 93 miliona evra, što na večeras zakazanom sastanku, prema "Tuttosportu", žele da umanje slanjem nekog od igrača u suprotnom pravcu, pre svih Simonea Zaze.

Nije nemoguće da naredne nedelje budu ozvaničena dva rekordna transfera – Pogba u Junajtedu za 120 i Iguain u Juventusu za 93 miliona evra.

To je realnost...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar