Младен Босић – гост “Дневника 2”

"Дневник 2" БН телевизије:

Република Српска 17.07.2016 | 21:55
Младен Босић – гост “Дневника 2”

Пад прихода од конецесија у пољопривреди Српске.

“Шуме Српске” општинама дугују стотине хиљада марака на име ренте за експолатацију шуме.

Алармантно: У порасту број абортуса код малољетница.

Гост “Дневника 2”: Лидер СДС-а Младен Босић.



БН телевизија

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ми сами

17.07.2016 16:23

Ма покази карактер Босицу и откаци Вуцица.СДС није клецио ни пред Слобом у рату па нам је Слобо увео санкције немојте ни сад.Ми нисмо глупи Босанци како то ови у Србији мисле.Имамо ми своју главу,и ми најбоље знамо ста је најбоље за нас.Свака цаст Србији али ми сами смо створили РС,гинули за њу,да није тога било ниста од нас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

17.07.2016 16:42

Предухитрио си ме! Да ниси, ја бих то предлозио Босицу! Дакле, ни слуцајно ици код Вуцица и давати му било какав политицки знацај!!! Након свих подвала које је Вуциц уцинио савезу за промјене а поготово СДСу, Босиц треба јавно да се огради од Вуцица и јавно му предлози да поднесе оставку, заједно с Додиком! Вуциц цијело вријеме ради против интереса народа у Републици Српској.

Name

#

17.07.2016 17:10

Оде ли Босић код Вучића, помножиће себе с нулом и опет изгубити изборе. Политика је борба, или си лидер или ниси! Вучић је заслужио да га се руши а не да му се иде на ноге.

Name

Игор

18.07.2016 06:04

Треба да иде али без Додика.

Name

Референдум

17.07.2016 17:15

Хоцемо референдум о одласку Босица код Вуцица!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

17.07.2016 18:21

Прво су се Црква и Патријарх Иринеј покусали ставити у улогу арбитра у сукобима измеду позиције и опозиције Републике Српске на "захтјев"гос.Додика,а сада исту улогу преузима госп.Вуциц.Нити је први сатанак успио уз "лобирање" Цркве нити це бити успјесан сатанак са Вуцицем јер се овде не ради нити се радило о договору око виталних националних интереса,јер се то не ради на овај нацин нити са овим уцесницима него о класицном покусају дисциплинирања политицара из Савеза за промјене и промовисања Вуцица и Додика неприкосновеним лидерима Срба са једне и друге стране Дрине.Тај сатанак је неопходан али тај сатанак требају припремити слузбе које јасно морају реци који су то политицари који су носиоци корупције у Српском Националном корпусу.Без рјесавања тог питања све расправе на Националном нивоу се своде на тетар апсурда и одбрана лицних позиција и интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

17.07.2016 19:58

Слазем се потпуно.Додику и Вуцицу су потребни ови садтанци да глуме неке србенде.Да показу народу да су они бозе мој ти господари без којих цемо помрети.А Додику највисе то треба да га спаси робије.Зна Миле добро колико се накрао.Па је прво користио и оног нестецног патријарха...Ста смо.ми Срби богу згресили да нас воде ове будале????

Name

Дзирли

17.07.2016 20:20

Расписите референдум Дали да Босиц иде код вуцица

ОДГОВОРИТЕ