Mladen Bosić – gost “Dnevnika 2”

"Dnevnik 2" BN televizije:

Republika Srpska 17.07.2016 | 21:55
Mladen Bosić – gost “Dnevnika 2”

Pad prihoda od konecesija u poljoprivredi Srpske.

“Šume Srpske” opštinama duguju stotine hiljada maraka na ime rente za ekspolataciju šume.

Alarmantno: U porastu broj abortusa kod maloljetnica.

Gost “Dnevnika 2”: Lider SDS-a Mladen Bosić.



BN televizija

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Mi sami

17.07.2016 16:23

Ma pokazi karakter Bosicu i otkaci Vucica.SDS nije klecio ni pred Slobom u ratu pa nam je Slobo uveo sankcije nemojte ni sad.Mi nismo glupi Bosanci kako to ovi u Srbiji misle.Imamo mi svoju glavu,i mi najbolje znamo sta je najbolje za nas.Svaka cast Srbiji ali mi sami smo stvorili RS,ginuli za nju,da nije toga bilo nista od nas...

ODGOVORITE
Name

os

17.07.2016 16:42

Preduhitrio si me! Da nisi, ja bih to predlozio Bosicu! Dakle, ni slucajno ici kod Vucica i davati mu bilo kakav politicki znacaj!!! Nakon svih podvala koje je Vucic ucinio savezu za promjene a pogotovo SDSu, Bosic treba javno da se ogradi od Vucica i javno mu predlozi da podnese ostavku, zajedno s Dodikom! Vucic cijelo vrijeme radi protiv interesa naroda u Republici Srpskoj.

Name

#

17.07.2016 17:10

Ode li Bosić kod Vučića, pomnožiće sebe s nulom i opet izgubiti izbore. Politika je borba, ili si lider ili nisi! Vučić je zaslužio da ga se ruši a ne da mu se ide na noge.

Name

Igor

18.07.2016 06:04

Treba da ide ali bez Dodika.

Name

Referendum

17.07.2016 17:15

Hocemo referendum o odlasku Bosica kod Vucica!!!!!

ODGOVORITE
Name

Osvit

17.07.2016 18:21

Prvo su se Crkva i Patrijarh Irinej pokusali staviti u ulogu arbitra u sukobima izmedu pozicije i opozicije Republike Srpske na "zahtjev"gos.Dodika,a sada istu ulogu preuzima gosp.Vucic.Niti je prvi satanak uspio uz "lobiranje" Crkve niti ce biti uspjesan satanak sa Vucicem jer se ovde ne radi niti se radilo o dogovoru oko vitalnih nacionalnih interesa,jer se to ne radi na ovaj nacin niti sa ovim ucesnicima nego o klasicnom pokusaju discipliniranja politicara iz Saveza za promjene i promovisanja Vucica i Dodika neprikosnovenim liderima Srba sa jedne i druge strane Drine.Taj satanak je neophodan ali taj satanak trebaju pripremiti sluzbe koje jasno moraju reci koji su to politicari koji su nosioci korupcije u Srpskom Nacionalnom korpusu.Bez rjesavanja tog pitanja sve rasprave na Nacionalnom nivou se svode na tetar apsurda i odbrana licnih pozicija i interesa.

ODGOVORITE
Name

Mi sami

17.07.2016 19:58

Slazem se potpuno.Dodiku i Vucicu su potrebni ovi sadtanci da glume neke srbende.Da pokazu narodu da su oni boze moj ti gospodari bez kojih cemo pomreti.A Dodiku najvise to treba da ga spasi robije.Zna Mile dobro koliko se nakrao.Pa je prvo koristio i onog nestecnog patrijarha...Sta smo.mi Srbi bogu zgresili da nas vode ove budale????

Name

Dzirli

17.07.2016 20:20

Raspisite referendum Dali da Bosic ide kod vucica

ODGOVORITE