Сутра топлије и престанак падавина

У Републици Српској и осталим крајевима БиХ сутра ће бити претежно суво и постепено топлије, уз слабу кишу која ће падати само још понегдје и дневну температуру ваздуха од 22 до 28, на југу до 31 степен Целзијусов.

Босна и Херцеговина 17.07.2016 | 16:50
Сутра топлије и престанак падавина
Јутро ће бити свјеже и умјерено облачно. На истоку претежно облачно уз понегдје слабу кишу. Током дана биће постепено топлије уз више сунчаних периода, а на истоку ће остати облачно уз повремену слабу кишу.

Поподне краткотрајна киша је могућа и понегдје на сјеверу. Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, у Херцеговини умјерена бура.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 15, на југу до 18, у вишим предјелима од осам, а највиша дневна од 22 до 28, на југу до 31 степен Целзијусов.

У уторак, 19. јула, ће јутро бити свјеже и умјерено облачно, око ријека и по котлинама са маглом. Током дана биће претежно сунчано уз малу дневну облачност и топлије.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 16, на југу до 19, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових, а највиша дневна од 24 до 28, на југу до 32, у вишим предјелима од 17 степена Целзијусових.

У сриједу ће јутро бити свјеже и умјерено облачно, око ријека и по котлинама са маглом. Током дана биће претежно сунчано уз малу дневну облачност и топлије. На истоку уз ријеку Дрину ће постојати услови за по који краткотрајни пљусак.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 18, на југу до 21, у вишим пределима од девет степени Целзијусових, а највиша дневна од 25 до 29, на југу до 32, у вишим пределима од 19 степени Целзијусових.

У четвртак ће бити претежно сунчано и пар степени топлије вријеме уз малу дневну облачност. Јутарња температура ваздуха биће од 13 до 18, на југу до 22, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

Највиша дневна температура ваздуха од 26 до 31, на југу до 34, у вишим пределима од 20 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар