Sutra toplije i prestanak padavina

U Republici Srpskoj i ostalim krajevima BiH sutra će biti pretežno suvo i postepeno toplije, uz slabu kišu koja će padati samo još ponegdje i dnevnu temperaturu vazduha od 22 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

Bosna i Hercegovina 17.07.2016 | 16:50
Sutra toplije i prestanak padavina
Jutro će biti svježe i umjereno oblačno. Na istoku pretežno oblačno uz ponegdje slabu kišu. Tokom dana biće postepeno toplije uz više sunčanih perioda, a na istoku će ostati oblačno uz povremenu slabu kišu.

Popodne kratkotrajna kiša je moguća i ponegdje na sjeveru. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 15, na jugu do 18, u višim predjelima od osam, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

U utorak, 19. jula, će jutro biti svježe i umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost i toplije.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 16, na jugu do 19, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 24 do 28, na jugu do 32, u višim predjelima od 17 stepena Celzijusovih.

U srijedu će jutro biti svježe i umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost i toplije. Na istoku uz rijeku Drinu će postojati uslovi za po koji kratkotrajni pljusak.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 18, na jugu do 21, u višim predelima od devet stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od 25 do 29, na jugu do 32, u višim predelima od 19 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak će biti pretežno sunčano i par stepeni toplije vrijeme uz malu dnevnu oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 18, na jugu do 22, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 26 do 31, na jugu do 34, u višim predelima od 20 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 0

Ostavite komentar