Анри: Желио бих једног дана да водим Арсенал!

Легендарни фудбалер Арсенала Тијери Анри изјавио је да и даље жели да води лондонски клуб за који је постигао 228 голова.

Фудбал 27.07.2016 | 09:30
Анри: Желио бих једног дана да водим Арсенал!
Француз је требао да води омладинску школу за коју је добио А лиценцу, али му је Арсен Венгер поставио ултиматум да бира између тренерског и коментаторског посла.

Пошто се одлучио да и даље ради на Скај спорту, Анри не крије жељу да би једног дана волео да постане менџер клуба, али да је далеко од вођења првог тима.

"Лагао бих када бих рекао да не желим да водим екипу зато што волим Арсенал. Игра је моја страст и увек ће бити, волео бих да будем менџер, али сам још далеко. Иако сада могу водити било који тим, желео бих прво да положим УЕФА про-лиценцу за што боље усавршавање. Пре него што постанете менџер морате имати искуства, то је оно што ја покушавам да добијем. Постоји огромна разлика између жеље и рада, осетио сам да могу да радим са децом, а такође стичем искуства. Али ако не морам бити тамо, нека буде тако, поштоваћу ситуацију. Наставићу да подржавам тим и пожелети све најбоље у новој сезони", изјавио је Тијери за "Сан".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар