Anri: Želio bih jednog dana da vodim Arsenal!

Legendarni fudbaler Arsenala Tijeri Anri izjavio je da i dalje želi da vodi londonski klub za koji je postigao 228 golova.

Fudbal 27.07.2016 | 09:30
Anri: Želio bih jednog dana da vodim Arsenal!
Francuz je trebao da vodi omladinsku školu za koju je dobio A licencu, ali mu je Arsen Venger postavio ultimatum da bira između trenerskog i komentatorskog posla.

Pošto se odlučio da i dalje radi na Skaj sportu, Anri ne krije želju da bi jednog dana voleo da postane mendžer kluba, ali da je daleko od vođenja prvog tima.

"Lagao bih kada bih rekao da ne želim da vodim ekipu zato što volim Arsenal. Igra je moja strast i uvek će biti, voleo bih da budem mendžer, ali sam još daleko. Iako sada mogu voditi bilo koji tim, želeo bih prvo da položim UEFA pro-licencu za što bolje usavršavanje. Pre nego što postanete mendžer morate imati iskustva, to je ono što ja pokušavam da dobijem. Postoji ogromna razlika između želje i rada, osetio sam da mogu da radim sa decom, a takođe stičem iskustva. Ali ako ne moram biti tamo, neka bude tako, poštovaću situaciju. Nastaviću da podržavam tim i poželeti sve najbolje u novoj sezoni", izjavio je Tijeri za "San".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar