Конте: Азар ће бити као Роналдо и Меси!

Прошла сезона Челсија била је за заборав, али нови менаџер Антионио Конте, сматра да ће у новој бити бољи и поново се борит за шампионску титулу.

Фудбал 18.07.2016 | 14:30
Конте: Азар ће бити као Роналдо и Меси!
Сезону 2015/16 Премијер лиге ’Плавци’ ће памтити по лошој јер су завршили на десетом месту, док је потпуни ’аутсајдер’ Лестер освојио шампионску титулу.

Иако су на старту припремне сезоне изгубили пријатељски меч од Рапида из Беча са 2:0, Конте је изјавио да његов тим има веома добре играче.

“Ови играчи, са радом, могу још много тога да побољшају. Зато сада имамо одличне фудбалере, који имају велики таленат, али у овом тренутку свет не мисли да су они на истом нивоу као Меси, Роналдо и Погба. Ипак, ми имамо играче који својим радом могу да достигну тај ниво, потпуно сам сигуран у то“, изјавио је Конте.

Италијански стручњак верује да може да помогне свом играчу Едену Азару да достигне ниво и постане играч као Кристијано Роналдо и Лионел Меси.

“Прошла сезона је била лоша за све играче, незамисливо је да заврше на десетом месту. Челси је навикао да осваја титуле или да остаје до краја сезоне да се бори, као и да игра у Лиги шампиона. За нас је веома важно да се Азар, али и остали играчи опораве и врате у своје најбоље стање. Разговарао сам са Азаром и веома сам срећан што ћу тренирати фантастичног играча као што је он, али и остале. Веома је важно за мене, понављам, да следеће сезоне створим прави тимски дух у екипи, са добром организацијом имаћемо одличну сезону", закључио је менџер лондонског тима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар