Konte: Azar će biti kao Ronaldo i Mesi!

Prošla sezona Čelsija bila je za zaborav, ali novi menadžer Antionio Konte, smatra da će u novoj biti bolji i ponovo se borit za šampionsku titulu.

Fudbal 18.07.2016 | 14:30
Konte: Azar će biti kao Ronaldo i Mesi!
Sezonu 2015/16 Premijer lige ’Plavci’ će pamtiti po lošoj jer su završili na desetom mestu, dok je potpuni ’autsajder’ Lester osvojio šampionsku titulu.

Iako su na startu pripremne sezone izgubili prijateljski meč od Rapida iz Beča sa 2:0, Konte je izjavio da njegov tim ima veoma dobre igrače.

“Ovi igrači, sa radom, mogu još mnogo toga da poboljšaju. Zato sada imamo odlične fudbalere, koji imaju veliki talenat, ali u ovom trenutku svet ne misli da su oni na istom nivou kao Mesi, Ronaldo i Pogba. Ipak, mi imamo igrače koji svojim radom mogu da dostignu taj nivo, potpuno sam siguran u to“, izjavio je Konte.

Italijanski stručnjak veruje da može da pomogne svom igraču Edenu Azaru da dostigne nivo i postane igrač kao Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

“Prošla sezona je bila loša za sve igrače, nezamislivo je da završe na desetom mestu. Čelsi je navikao da osvaja titule ili da ostaje do kraja sezone da se bori, kao i da igra u Ligi šampiona. Za nas je veoma važno da se Azar, ali i ostali igrači oporave i vrate u svoje najbolje stanje. Razgovarao sam sa Azarom i veoma sam srećan što ću trenirati fantastičnog igrača kao što je on, ali i ostale. Veoma je važno za mene, ponavljam, da sledeće sezone stvorim pravi timski duh u ekipi, sa dobrom organizacijom imaćemo odličnu sezonu", zaključio je mendžer londonskog tima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar