Спортски директор Звезде открива...

Бугари су били срећни, јер мисле да ће нас лако проћи... Представници Лудогореца били прилично задовољни непосредно након самог жреба.

Фудбал 18.07.2016 | 12:30
Спортски директор Звезде открива...
Спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић присуствовао је и жребу за треће коло квалификација за Лигу шампиона, у којем је српски шампион извукао победника утакмице између Лудогореца и Младости из Подгорице.

Директор црвено-белих сматра да је жреб био повољан, јер су могли да буду извучени и знатно тежи ривали.

"Утисци после жреба су ми добри. Мислим да је у оној скраћеној групи било битно избећи Виторију из Плзена и Копенхаген и то се десило. Остале екипе су у суштини уједначене, тако да било кога да смо извукли, исто би било", каже Раосављевић.

Лудогорец је квалитетан тим, али Звезда има чему да се нада.

"Нису нам непознаница јер смо играли већ један меч са њима, тада су победили, али смо наступили у комбинованом саставу. Због тога мислим да су шансе 50:50, а блага предност им је што су искуснији су од нас у европским такмичењима".

Ипак, више него задовољни жребом били су и представници бугарског шампиона.

"Нисмо много причали, али стекао сам утисак да им одговара што су нас извукли и да су срећни због тога јер мисле да ће нас лако проћи."

Организационо о овом дуелу ће се разговарати тек после уторка.

"Причали смо неких 15 минута око неких техникалија, пре свега око доласка наших навијача, али треба прво да прођемо Малтежане па ћемо знатно више причати о томе. Наравно надамо се да ћемо успешно завршити ово коло и да ћемо озбиљном и одговорном игром надиграти Малтежане", закључио је спортски директор Звезде.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар