Стигао спот за химну Олимпијских игара у Рију

У инспиративном споту за химну Олимпијских игара "Рисе" Кејти Пери одаје почаст тркачима, гимнастичарима, пливачима, фудбалским звездама и многим другим спортистима који ће дати све од себе на Олимпијским играма у Рију.

Занимљивости 16.07.2016 | 21:26
Стигао спот за химну Олимпијских игара у Рију
Трогодишњу паузу у објављивању нових песама Кејти Пери прекинула је спотом за нумеруРисе. Химну Олимпијских игара у Рију Кејти потписује заједно са Максом Мартином, Саваном Котечом и Алијем Пајамијем, а првенствено је намењена станици Ен-Би-Си за праћење овог великог спортског надметања.

У споту који је режирао Џозеф Ли певачица се не појављује, али су ту бројне звезде спорта - Јамајканац Јусеин Болт, на пример.

„Ово је песма која се у мени крчкала годинама и сада је коначно успела да изађе на површину. Била сам инспирисана да је сада завршим, не да је чувам за следећи албум, јер сада је више него икада пре, потребно да се свет уједини“, навела је Кејти у изјави.

„Знам да заједно можемо да се уздигнемо изнад страха, у нашој земљи и широм света. Не могу да замислим бољи пример од олимпијских такмичара, јер заједно у Рију показују своју снагу и неустрашивост, да би нас подсетили да сви можемо да се удружимо и будемо најбољи што можемо. Надам се да ова песма може да инспирише да се ујединимо и заједно устанемо“, истакла је славна Американка.

Ова песма ће бити свирана и 5. августа, на церемонији отварања Олимпијских игара 2016. године.



Извор: БИЛБОРД

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

каква је ово химна

17.07.2016 08:10

У којој се могу видјети само допинговани америцки "спортисти"

ОДГОВОРИТЕ