Анћелотију пресео деби због Робена!

Проблем за Италијана већ у његовој првој утакмици на клупи Бајерна.

Фудбал 16.07.2016 | 20:30
Анћелотију пресео деби због Робена!
Лепо суботње поподне претворило се у велику главобољу за Карла Анћелотија.

Италијански стручњак дебитовао је на клупи Бајерна, на гостовању петолигашу Липштаду, у утакмици на којој је виђено седам голова, победа његовог тима 4:3, али и једна повреда.

Крилни нападач Арјен Робен, један од најбољих играча славног клуба из Минхена, сам је изашао са терена већ током првог полувремена, држећи се за бутину после једног неуспешног трка.

Холанђанин је покушао да нагло у 35. минуту побегне противнику, али је брзо почео да скакуће на једној нози, што је био јасан сигнал Анћелотију да га замени.

Италијан је брзо реаговао, увео у игру хрватског везисту Марија Црничког (18), а прве информације клуба нису дале конкретну вест о тежини повреде офанзивца, који се недељама спремао за старт припрема.

Пре изласка са терена Холанђанин је постигао и гол за 2:0, дуплиравши предност свог тима коју је донео амерички нападач Џулијан Грин, најистуренији играч Бајерна од првог до последњег минута,

Вођство Бавараца расло је све до 50. минута, јер је Франк Рибери у 33. погодио за 3:0, а везиста домаћина у 49. аутоголом поставио 4:0.

Од тог тренутка, Липштат се разиграо и умало изједначио!

Бајерн је примио први гол у 55. минуту, други у 58, а на нижелигаш је пришао на само гол заостатка три минута пре краја- Ипак, сензационално изједначење није виђено, иако је Анћелоти после сата игре извео са терена Ћави Алонса, Риберија и Берната, а увео Стигла, Винцхајмера и Шабанија.

Следећи контролни меч шампион Немачке играће 20. кула, против Манчестер ситија на Алијанц арени.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар